Website De Plakboer

/, Promotie, Web Design, Websites/Website De Plakboer

Website De Plakboer

Freelance signmaker Marco Boer vond het tijd voor een complete omslag en vroeg ons na te denken over een nieuwe naam en huisstijl voor zijn bedrijf. Signapply werd nogal vaak verkeerd gespeld en bleef niet goed hangen bij zijn klanten.

Signapply werd ‘De Plakboer’ en vervolgens hebben we een logo met bijpassende huisstijl ontworpen. Ook het ontwerp voor de bestickering van de bestelbus komt van onze hand maar deze is natuurlijk vakkundig geplakt door De Plakboer zelf! De website volgt later dit jaar… ~ update: website is nu ook live!

Bij de plakboer kunt u terecht voor een zeer breed scala aan reclame uitingen. Een kleine greep van onze expertise: autobelettering, fleetmarking, carwrapping, reclameborden, gevelreclame, lichtreclame, vlaggen, spandoeken, wandbekleding, interieurstyling, glasfolies en meer.

[su_button url=”http://www.deplakboer.nl/” target=”blank” background=”#fdce30″ color=”#000000″ icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#000000″]deplakboer.com[/su_button]

 

By |2015-11-13T14:53:34+00:00juni 14th, 2015|Huisstijl, Promotie, Web Design, Websites|Reacties uitgeschakeld voor Website De Plakboer

About the Author: