Over ons

Studio Kaboem! is een initiatief van Robert Been & Luuk Valentijn, twee professionals met jarenlange ervaring op het gebied van (web)design, magazines, productiecoördinatie, online redactie & commercie… Met onze roots in de grafimedia is onze kennis van vormgeving en drukwerk natuurlijk diepgeworteld. Onze expertise ligt zeker ook online; van e-mailmarketing tot web development, wij weten optimaal rendement uit digitale communicatie te halen.

Goede communicatie staat of valt met de juiste verpakking van een heldere boodschap. Tekst vormt de basis, maar beeld is minstens zo belangrijk. Onze stijl? Grote lijnen, maar met oog voor details. Sober waar nodig, kleurrijk waar het kan. Strak, maar subtiel. Professioneel, maar speels.

De klant is koning en zijn wil is wet, maar als creatieven adviseren en inspireren wij onze opdrachtgevers graag om samen tot een spetterend eindresultaat te komen. Want om boven de overvloedige informatiestroom uit te steken, moet uw communicatie-uiting eruit springen, knallen. Kaboem!

Dat blijkt wel uit een van onze meest recente projecten; de restyling van Digitailing.nl. Wij hebben dit interactieve platform ontworpen, versturen de tweewekelijkse nieuwsbrief, verzorgen de advertentie-exploitatie én coördineren de redactionele content. ~update 2015~ Sind 1 januari is Studio Kaboem de eigenaar van Digitailing.nl, lees hier meer.

Bekijk ons werk
Studio Kaboem iPhone Xs kantoor