digitailing team 2015 studio kaboem

Per 1 januari is Digitailing overgenomen door Robert Been en Luuk Valentijn van Studio Kaboem! Digitailing zal zich nog sterker gaan profileren als online platform voor de professional in Consumentenelektronica en Telecom.De redactie zal vanaf heden worden aangestuurd door de nieuwe hoofdredacteur Marco den Engelsman, bekend van zijn eerdere werkzaamheden voor o.a. Digitailing en Connexie. Laurens Atsma van de Backbone Company, voorheen Sales & Marketing Manager van Connexie Belgie bij Magenta Publishing zal het team verder versterken en wordt het aanspreekpunt voor sales.

Digitailing is een veel gelezen online medium dat via de website en nieuwsbrief met elk bericht circa 15.000 professionals bereikt in verkoop en distributie van CE- en Telecomproducten. Het magazine in gedrukte vorm is twintig jaar geleden gestart door Cor Baane. In 2012 maakte Digitailing de volledige overstap naar online met een groot aantal bezoekers op de site en een trouw lezersbestand van de nieuwsbrief die twee keer per week verschijnt.

Het nieuwe team achter Digitailing – gevormd door Robert Been, Marco den Engelsman en Laurens Atsma – ziet een groeiende behoefte aan objectief nieuws en achtergrondinformatie in de groeiende industrie van consumentenelektronica en telecom. Been: “Door de vele ontwikkelingen op zowel technisch gebied als distributie is het onmogelijk álles te volgen voor iemand die werkzaam is in deze industrie. Wij brengen het actuele nieuws en achtergronden bij elkaar zodat iedereen snel op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en producten. Ook van de producten die niet in het eigen assortiment zitten. Het geeft je een bredere kijk op de markt en dat heb je als professional nodig.”

Volgens Marco den Engelsman is niet alleen de industrie in beweging maar ook de manier waarop vakinformatie wordt gebracht. “Mensen willen dat de informatie naar ze toe komt en daar gebracht wordt waar ze het willen lezen en dat is vandaag de dag op de tablet en smartphone en misschien morgen wel op een wearable. Wij zorgen ervoor dat het nieuws en achtergronden bij de mensen gebracht wordt via social media en de nieuwsbrieven. Nieuws dat objectief en onafhankelijk is en dat de lezer boeit en inspireert.”

Omdat Digitailing dicht bij de professionals staat is het een uitgelezen medium om producten en diensten onder de aandacht te brengen aan iedereen die in de CE- en Telecomindustrie werkt. Meer weten? Mail: robert@digitailing.nl of bel 06-28256368Nieuws of een goed verhaal ontvangt de redactie van Digitailing graag, stuur dat naar redactie@digitailing.nl.

[su_button url=”http://www.digitailing.nl” target=”blank” background=”#fdce30″ color=”#000000″ icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#000000″]Digitailing.nl[/su_button]

digitailing.nl